Je bent van harte welkom

 

Onze salon is geopend, echter begrijpen we dat u zich wellicht nog wat onzeker voelt om naar de salon te komen. Om je gerust te stellen, hebben we een aantal extra (veiligheids)maatregelen toegevoegd aan onze standaard hygiënerichtlijnen, zodat je bezoek aan Foot2Face zo veilig en hygiënisch mogelijk verloopt. Graag leggen we deze aan u uit.

Voordat u de salon binnengaat

 

We houden ons uiteraard aan strenge en strikte hygiëneregels in lijn met het RIVM en brancheorganisatie (Provoet). Dit betekent dat we u -voorafgaand aan de afspraak- er aan herinneren om uw handen te wassen. Zodra u bij onze salon aankomt, is er tevens een handdesinfectiemiddel beschikbaar dat u dient te gebruiken.

Daarnaast dient u bij binnenkomst een mondkapje te dragen tot na het verlaten van de salon

Maatregelen bij handelingen binnen 1,5 m

 

Voor alle behandelingen waarbij we dichter dan 1,5 meter bij u in de buurt moeten komen, dragen wij persoonlijke beschermingsmiddelen.

Na iedere klant wordt alle gebruikte gereedschappen, de nageltafel en pedicurestoel en apparatuur grondig gereinigd. 

Extra maatregelen in de salon

  • Bij de ingang van de salon staat een zuil met mondkapjes. Dragen van een mondkapje vanaf binnenkomst tot na vertrek.

  • Heb je verkoudheidsklachten en/of koorts, dan verzoeken we je om je bezoek aan onze salon uit te stellen. We verzetten natuurlijk graag de afspraak.

  • Bent je op vakantie geweest in het buitenland, dan verzoeken we je om je bezoek aan onze salon uit te stellen tot 14 dagen na de datum van terugkomst. We verzetten natuurlijk graag de afspraak. 

  • We blijven continu alert dat er 1,5 meter afstand wordt gehouden. Daarom beperken we het aantal mensen dat tegelijkertijd in de salon aanwezig is, plaatsen we stoelen in de wachtruimte (binnen en buiten) uit elkaar.

  • Wacht in de wachtkamer of buiten tot je wordt opgehaald voor de behandeling.

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon

wpvjohn@gmail.com

06-12127392

© 2015 by John Wolvekamp. Created with Wix.com

Algemene voorwaarden en Privacyverklaring