top of page

Pedicure, voor de vrouw maar ook voor de man

 

PEDICURE

WELLNESS

PACT

ARKADA

DIABETES EN REUMA

WRATTEN

PIJN, ANGST, OVERGEVOELIGHEID EN ALLERGIE

PEDICURE

Iedereen heeft wel eens een probleem aan zijn of haar voeten en nagels. Likdoorns, Eelt of een Kalknagel (Mycose)

De pedicure weet daar wel raad mee. Je loopt fluitend de deur uit nadat je door John bent behandeld.

WELLNESS

Niet alleen met problemen kun je bij ons terecht, maar ook voor een fijne voetwellness, een lekkere scrub, voetreflexmassage of mooie gekleurde nagels met GelPolish.

PACT

Voor Kalknagels (schimmel- of mycosenagels) is John gecertificeerd PACT Therapeut. De PACT is nagenoeg 100% schimmeldodend en de resultaten en het herstel naar een gezonde nagel zijn ongekend. De behandeling is pijnloos en zonder bijwerkingen.

ARKADA

Voor ingroeiende, ingegroeide en tunnelnagels heeft Foot2Face een oplossing in de Arkada techniek. Door fixatie van de teen kan de nagel in de juiste vorm worden gebracht waardoor het probleem blijvend is opgelost.

DIABETES EN REUMA

Ook voor een behandeling onder dekking van de zorgverzekering (diabetes of reuma) kun je bij Foot2Face terecht omdat John gediplomeerd Medisch Pedicure is. Informeer voor de dekking bij de betreffende zorgverzekeraar.

ZWEETVOETEN (EN HANDEN EN OKSELS)

De oplossing  hiervoor heeft Iontoforese. De zweetklieren worden beïnvloed zodat de bovenmatige transpiratie wordt voorkomen. Dit is een terugkerende behandeling omdat deze aandoening (nog) niet genezen kan worden.

WRATTEN

Ook voor een behandeling van wratten met cryotherapie en HTC kun je bij Foot2Face terecht.

PIJN, ANGST, OVERGEVOELIGHEID EN ALLERGIE

De behandeling van deze klachten kan met QuantumTouch. Een techniek waarbij het zelfherstellend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd. Werkt absoluut pijnloos en supersnel. John is gecertificeerd therapeut in zowel Nederland als Amerika

bottom of page