top of page

Helen met je handen is heel gewoon

 

Vanaf je vroege jeugd heb je dit ervaren. Je moeder wrijft over een zere plek en de pijn is zo verdwenen. 

En in de Chinese cultuur wordt al duizenden jaren gebruik gemaakt van de meridianen om pijn te bestrijden en energie te geven waardoor je lichaam zelf de kwalen kan genezen.

Quantum Touch

Qantum Touch helpt, door het toevoegen van zeer snel trillende energie, het zelfherstellend vermogen van het lichaam om zelf problemen op te lossen. 

 

Verhelpen van pijn

Oplossen van blessures

Verhelpen van scheefstand in het lichaam

 

MEER ENERGIE > MINDER PIJN > MEER PLEZIER > MEER GELUK

Angsten en Verslaving

Door de techniek van Quantum Touch en EFT te combineren, behoren angsten al snel tot het verleden. Denk hierbij aan angst voor huisdieren, maar ook hoogtevrees en claustrofibie.

 

Ook bij een verslaving, zoals roken en bovenmatig eten, kan ondersteuning worden gegeven. Deze ondersteuning werkt ook uitstekend bij bijvoorbeeld nagelbijters.

 

 

Quantum Allergie

Met balans- en ademhalingstechnieken, visualisaties en massage wordt het lichaam als het ware "gereset"; Je lichaam leert om normaal te reageren op datgene wat nu als verstoring wordt gezien. Je  immuunsysteem leert weer te werken zoals het hoort en helpt de zelfgenezingskracht van het lichaam te versterken en te versnellen.

 

Door de techniek van Quantum Allergie te combineren met de principes van Quantum Touch en kinesiologie wordt overgevoeligheid en allergie opgespoord en behandeld.

LINKS

Ik ben als Quantum Touch therapeut gecertificeerd in Nederland en in de Verenigde Staten van Amerika

 

www.qtouch.nl

www.quantumallergy.nl

www.quantumtouch.com

bottom of page